Behandelingen

 

Welke behandeling?

De behandelmethode stemt Henk Hoving af op de klacht en houdt daarbij altijd rekening met jou. Belangrijk is dat jij je er goed bij voelt en het beste resultaat in herstel bereikt.

Total Reset methode bij allergie

Allergieën, intoleranties en gevoeligheden kunnen verschillende gezondheidsproblemen veroorzaken, deze kunnen succesvol behandeld worden met de Total Reset methode. 

Total Reset is een combinatie van een spiertest uit Kinesiologie, de kennis van chiropractie en de westerse geneeskunde, maar de basis waar deze methode uit is ontstaan is acupunctuur.
Het lichaam bekijken wij holistisch; ieder orgaan heeft in de reguliere gezondheidszorg zijn eigen arts. Maar vanuit de Oosterse geneeswijze bekeken, worden alle organen onderling met elkaar verbonden door meridianen.

Wanneer er een verstoring komt in de meridianen dan ontstaan er fysieke klachten. Mijn doel is het lichaam weer in balans te brengen.

Bioresonantie

Bij bioresonantie worden er gerichte voedingssupplementen ingezet om klachten en de oorzaak van ziektes aan te pakken.

henk-hoving-natuurgenezer-varen-br
henk-hoving-natuurgenezer-icon-8-4

Lymfedrainage

Wanneer het lymfevocht niet goed door het systeem circuleert, kunnen de lymfeklieren en het omliggende weefsel opgezwollen raken en wordt het lichaam vatbaarder voor infecties. Tijdens een lymfedrainagemassage gebruikt Henk Hoving zachte, ritmische bewegingen om de lymfe beter te laten stromen. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd, maar ook spanningen en emoties worden hierdoor verminderd. Het is een holistische manier om de algehele gezondheid op peil te houden of te verbeteren. 

Voedingscoach

Voeding is essentieel voor je lichaam en bepaalt hierdoor een groot deel van je gezondheid. Maar wat is nu goed voor je? En welke voeding past bij jou en jouw lichaam?

Als voedingscoach help ik je graag om de juiste keuzes te maken. Ik ondersteun je in de weg naar een gezond eetpatroon en bewuste levensstijl.

Je wilt graag afvallen, aankomen, meer energie krijgen of meer kennis op het gebied van voeding? Henk Hoving Natuurgeneeswijze helpt je graag met advies over voeding, zodat je je weer prettiger voelt in eigen lijf.

henk-hoving-natuurgenezer-icon-9-4

Healing

Healing is een traditioneel genezingssysteem dat de balans en de stroom van energie door lichaam, geest en ziel herstelt. Deze techniek werkt direct in op de fysieke, emotionele en spirituele aspecten van welzijn. Het wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende medische aandoeningen, met name aandoeningen die verband houden met de geestelijke gezondheid.

Reflexonantie

Bij reflexonantie worden de reflexen gecontroleerd en gekeken of er sprake is van verstoringen en blokkades in het lichaam. Door die te behandelen worden de reflexen weer opgeladen. Dit geeft vaak weer meer energie.

henk-hoving-natuurgenezer-varen-gr
henk-hoving-natuurgenezer-blad-beige

Orthomoleculaire therapie

Door het volgen van verschillende opleidingen op het gebied van natuurgenezing kan ik je van je klachten afhelpen met orthomoleculaire therapie. Bekijk voor een duidelijke uitleg wat deze therapie inhoudt het informatiefilmpje (bron: MBOG).

Luister jij vandaag naar de signalen van je lichaam?

Beginnen met chatten!
1
Kan ik helpen?
Hallo, waar kan ik je mee helpen?